Evenementen & Maatwerk

Evenementen & Maatwerk

Genieten van heerlijk eten op de mooiste locaties of gewoon bij u thuis; wij halen alles in huis om van iedere gelegenheid iets speciaals te maken. Van grote tot kleine gezelschappen; denk hierbij aan jubileums, bruiloften, verjaardagen en buurt- en familiefeesten. Uw feest hoeft niet groot te zijn om van onze diensten gebruik te kunnen maken.

Heeft u een themafeest gepland? Wij denken graag mee om samen tot een goede invulling te komen. Naast het bereiden van heerlijk eten, ontzorgen wij u ook graag tijdens iedere gelegenheid, zodat u heerlijk kunnen ontspannen! Indien gewenst, nemen wij bij grote partijen het bakken voor onze rekening of helpen wij u met de aankleding of serveren van dranken en eten.


Diner aan huis

Diner aan huis

Volledig in de watten gelegd worden en heerlijk eten zonder de deur uit te gaan? Met een Diner aan huis geniet u van een heerlijke culinaire ervaring vanuit uw eigen keuken! Onze Masterchef bereidt en serveert een heerlijk uitgebreid diner vanuit uw eigen keuken.

Naast het diner verzorgen wij ook graag de aankleding van de tafel en uiteraard het servies en bestek. Het diner is zelfs uit te breiden met bijpassende wijnen, waarbij ook wordt gezorgd voor bijpassend glaswerk en indien gewenst een gastheer- of vrouw. Deze zal de gerechten en wijnen bij u aan tafel uitserveren en toelichten. Na afloop nemen we de rommel gewoon weer mee en kunt u lekker ontspannen!

Het menu wordt in overleg met u samengesteld, waarbij er rekening wordt gehouden met eventuele diëten, allergieën en specifieke wensen. Indien u kiest voor een wijnarrangement, wordt er uitvoerig aandacht besteed aan de perfecte wijn-spijscombinatie.

Lunch op locatie

Lunch op locatie

Een snelle bedrijfslunch voor collega’s of klanten of rustig met vrienden of familie picknicken in het bos; voor alle lunches zorgt Diks Culinair voor de perfecte invulling. Van standaard en luxe vergaderbroodjes op het kantoor, tot uitgebreide lunches met heerlijke broodjes, soepen, salades en sappen thuis of op locatie. Bijna alles is mogelijk! Neem voor meer informatie contact met ons op.

Openingsdagen

Maandag - dinsdag
gesloten, telefonisch bereikbaar

Woensdag t/m zondag
geopend vanaf 10:00 uur

Adres

Looweg 18a
7135 JE Harreveld

Contactgegevens

(0544) 37 50 20
info@diksculinair.nl

×

Log in