Catering

Catering

Heeft u iets te vieren? Is er een verjaardag, jubileum of bedrijfsfeest op komst? Of heeft u gewoon een gezellige avond met vrienden of familie gepland? Met de heerlijke specialiteiten van Diks Culinair hoeft u zich geen zorgen te maken dat uw gasten iets te kort komen!

Wij verzorgen onder andere:
- Buffetten
- Stamppotten
- Barbecues
- Hapjes

Meer informatie of speciale wensen? Vraag hier de prijslijst aan met daarop de diverse mogelijkheden of neem contact met ons op. Bovendien worden er GÉÉN bezorgkosten berekend! (tot in de straal van +/- 20 km)


Buffetten

Buffetten

De buffetten van Diks Culinair zijn geschikt voor iedere gelegenheid. Warm of koud, eenvoudig of heel uitgebreid; alles kan geheel op maat verzorgd worden. Alle gerechten worden in onze eigen keuken bereidt met verse ingrediënten.

Stamppotten

Stamppotten

Hollandse gezelligheid in de herfst en winter! Met z’n allen lekker bij de haard en op tafel een stevige winterkorst. Om dit gevoel te krijgen is het stamppotbuffet dat Diks Culinair bereidt in eigen keuken een juiste keuze.

Naast de bekende boerenkoolstamppot met spekstukjes, hutspot en zuurkoolschotel, bereidden we ook graag andere heerlijke combinaties. Wat dacht u van een spruitjesstamp met Doesburgse mosterd? Of een pompoenstamp met abrikoos! Uiteraard aangevuld met verschillende zuren en diverse soorten vlees, zoals rookworsten, spareribs of procureurvlees. 

Hapjes

Hapjes

Geeft u een feestje, maar bent u uitgekeken op een eenvoudig blokje kaas of plakje worst op tafel? Diks Culinair verzorgt voor u allerlei soorten heerlijke hapjes. Door het brede assortiment dat wij bieden, zal er voor uw gasten altijd iets lekkers op tafel staan.

Zowel schaaltjes met diverse soorten tapas als grote schalen met luxe hapjes behoren tot de mogelijkheden. Wilt u liever iets warms aan de gasten bieden, dan is een broodje warm vlees een passende oplossing.

 

Barbecue

Barbecue

Is het heerlijk weer? En geeft u een tuinfeest, verjaardag of bedrijfsborrel? Laat deze happening dan culinair invullen door middel van een compleet verzorgde barbecue. Wij verzorgen niet alleen een mooi stukje vlees of vis, maar ook alles er omheen. Van frisse salades, romige sausjes tot verse broodjes. Indien gewenst, verzorgen wij tevens het bakken bij grote partijen. De barbecues leveren wij inclusief gas en uiteraard met (wegwerp) borden & bestek.

Openingsdagen

Maandag - dinsdag
gesloten, telefonisch bereikbaar

Woensdag t/m zondag
geopend vanaf 10:00 uur

Adres

Looweg 18a
7135 JE Harreveld

Contactgegevens

(0544) 37 50 20
info@diksculinair.nl

×

Log in